Pihasuunnittelua ympäri vuoden

Tarjoan pihasuunnittelun palveluita kaikkina vuodenaikoina Rovaniemen seudulla. Pihasuunnittelu kannattaa tilata ajoissa, jotta kevään koittaessa päästään suoraan istutus- ja somistuspuuhiin! Palveluihini kuuluvat myös viherrakentaminen sekä monipuoliset pihatyöt.

Laadin suunnitelmia omakotitalo-, rivitalo- ja mökkipihoihin sekä taloyhtiöille. Pihan yleissuunnitelma (mittasuhteessa 1:100 tai 1:200) sisältää pihan toimintojen, kasvillisuusalueiden ja kulkuväylien suunnittelun. Tarvittaessa teen detaljikuvia esim. istutusalueesta sekä laadin työselostuksen.

Voin tehdä pihasuunnitelman koko pihalle tai osalle pihaa, esim. lasten leikkialueelle, perennapenkille tai vaikkapa parvekkeelle. Annan myös henkilökohtaista neuvontaa pihaasi liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää pihasuunnittelusta tai muista pihan tai puutarhan töistä. Voit tilata samalla kartoituskäynnin, jonka aikana sovimme yhdessä tulevista toimeksiannoista.

Rovaniemellä palveleva Viherpalvelu Martta hoitaa kotien, yritysten ja julkisten toimijoiden pihat ja puutarhat ammattitaidolla.