Monipuolista pihanhoitoa

Pihanhoito sisältää esim. puiden ja pensaiden leikkauksen, pensasaidan leikkauksen, nurmikon leikkuun, lannoituksen, kalkituksen ja rikkaruohojen kitkemisen. Tutustu myös pihasuunnittelun ja viherrakentamisen palveluihini!

Lomamatkasi aikana voin hoitaa pihaasi mm. leikkaamalla nurmikkoa ja pitämällä pihan asutun näköisenä. Talven jäljiltä mökkipihasikin saattaa kaivata hoitoa.

Hautapaikkoja hoidan yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoitosopimus voidaan tehdä kesäkautta koskevaksi tai koko vuodeksi. Voin myös viedä kynttilän/kukan sinulle tärkeänä päivänä haudalle. Halutessasi voin käyntini jälkeen lähettää kuvan hoitamaltani hautapaikalta sähköpostiisi.

Neuvontakäynnit ja puutarharyhmien ohjaus

Annan henkilökohtaista neuvontaa pihanhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi tarjoan keruutuoteneuvontaa luonnontuotteista sekä puutarharyhmien ohjausta.

Sisäkasvien hoito ja tilakoristelu

Tarjoan vihersisustusta, -suunnittelua ja -hoitoa sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Viherkasvien hoitoon kuuluu mm. kastelu, lannoitus, puhdistus, leikkaus, tukeminen, kasvinsuojelu sekä mullan ja ruukun vaihto.

Kodinhoitotyöt

Teen kotonasi sekä ylläpitosiivousta että kertasiivousta ja tarjoan asiointipalvelua.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää pihan tai puutarhan hoidon palveluistani. Olipa kyseessä sitten pensaiden leikkuu tai koko pihan uusiminen, voit luottaa ammattitaitooni.  

Ota yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella. Palaan asiaan mahdollisimman pian! Viherpalvelu Martta palvelee Rovaniemen seudun kotitalouksia, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita.