Viherrakentaminen, pihasuunnittelu ja pihanhoito Rovaniemellä

Viherpalvelu Martta tarjoaa kattavat palvelut pihasuunnittelusta viherrakentamiseen sekä pihanhoidosta sisäkasvien huolenpitoon. Päätoimialueeni kattaa Rovaniemen sekä ympäröivät kunnat, mutta tarpeen mukaan lähden pihatöihin koko Lapin maakunnan alueelle! 

Otathan siis yhteyttä, mikäli kaipaat apua pihasi hoitoon ja kunnossapitoon.

Yhteystiedot
Useita erilaisia kukkia puutarhassa

Pihasuunnittelulla pihasi parhaat puolet esiin!

Tarjoan kattavat pihasuunnittelun palvelut vankalla ammattitaidolla, kaikkina vuodenaikoina. Pihasuunnittelu kannattaa tilata ajoissa, jotta kevään koittaessa päästään suoraan istutus- ja somistuspuuhiin! 

Laadin suunnitelmia omakotitalo-, rivitalo- ja mökkipihoihin sekä taloyhtiöille. Tarvittaessa teen detaljikuvia esimerkiksi istutusalueesta ja laadin työselostuksen. Toiveidesi mukaisesti toteutan pihasuunnitelman koko pihalle tai osalle pihaa, esimerkiksi lasten leikkialueelle, perennapenkille tai vaikkapa parvekkeelle. Annan myös mielelläni henkilökohtaista neuvontaa pihaasi liittyvissä kysymyksissä!

Matalia kasveja ja valoja koristamassa laatoitetun pihatien reunaa

Viherrakentamista vankalla ammattitaidolla

  • Taimien hankinta ja istutus

  • Nurmikoiden ja istutuksien perustaminen

  • Laatoitus- ja reunustamistyöt

Viherrakentamisen palveluihini kuuluvat muun muassa taimien hankinta, istutustyöt sekä uusien nurmikoiden, istutuksien ja muiden viheralueiden rakentaminen. Teen myös pienimuotoisia laatoitustöitä sekä istutusalueiden reunustamistöitä.

Mikäli haluat hoitaa osan töistä itse, voit kutsua minut myös avuksi viherrakentamistöihin! Teen piha- ja puutarhatöitä keväästä syksyyn.

Pieniä pensaita koristamassa muuten laatoitettua pihaa

Monipuolista pihanhoitoa

Tarjoamani pihanhoitopalvelut sisältävät esimerkiksi puiden ja pensaiden leikkauksen, pensasaidan leikkauksen, nurmikon leikkuun, lannoituksen, kalkituksen ja rikkaruohojen kitkemisen – tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Lomamatkasi aikana voin hoitaa pihaasi esimerkiksi leikkaamalla nurmikkoa ja pitämällä pihan asutun näköisenä. Talven jäljiltä mökkipihasikin saattaa kaivata huolenpitoa. Tarjoan myös puutarharyhmien ohjausta. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi!

Sisäkasvien hoito ja tilakoristelu

Tarjoan vihersisustusta, -suunnittelua ja -hoitoa sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Viherkasvien hoitoon kuuluu muun muassa kastelu, lannoitus, puhdistus, leikkaus, tukeminen, kasvinsuojelu sekä mullan ja ruukun vaihto.

Henkilö istuttamassa kukkia pihalle

Ota yhteyttä vihertöiden ammattilaiseen!

Viherpalvelu Martta on apunasi piha- ja vihertöissä ympäri vuoden! Toteutan niin pihasuunnittelun, viherrakentamisen kuin pihanhoidonkin rakkaudesta ammattiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistani palveluista. Päätoimialueeni kattaa Rovaniemen sekä lähikunnat, mutta asiakkaan tarpeen mukaan lähden töihin minne vain Lapin alueella!

Kaikki yhteystiedot